• Milyen veszély?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Én egy 19éves fiú vagyok Azt szeretném megtudni, hogy ha engem orálisan gumi nélkül elégített ki egy elég könnyűvérű lány akit nem nagyon ismerek annak milyen veszélyei lehetnek. Nem nagyon vagyok ilyen téren tapasztalt, kicsit aggódom bár nincs semmi ami betegségre utalna. Segítséget előre köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves 19 éves fiú!

        Az orális szex bár biztonságos fogamzásgátlás szempontjából, hiszen így nem lehet terhes a pertnere, azonban a legtöbb nemi úton terjedő fertőzés így is elkapható: Chlamydia, szifilisz, AIDS, HPV, Hepatitis B. Bár kisebb az esély, mint a hüvelyi érintkezésnél. Akkor jelenthet problémát, ha valamilyen sérülés van a szájban és azon keresztül a kórokozó a vérkeringésbe kerülhet.Ezért ajánlott a gumióvszer használata (sokféle ízesített van már forgalomban) orális szex során is.Remélhetőleg nem kapott el semmit, de érdemes tudnia ezekről a veszélyekről is.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-20 12:21:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: