• Kellemetlen csiklandósság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordolok orvosszakértőjükhöz hogy mit tudunk tenni azzal hogy a barátom aki 39éves iszonyúan csiklandós és sajnos ez alól a nemiszerve sem kivétel olyan mértékben hogy ez miatt pl.nem tudja élvezni az orális szexet pedig igénye lenne rá.Kifejezetten az ő kérésére írok.Mit lehetne tenni hová lehetne fordulni a problémánkkal.Esetleg mi megtudjuk oldani vagy orvosi segítségre van szüksége hisz ez magától értendően kellemetlen mindkettőnk számára! Előre is köszönöm ha megtisztelnek válaszukkal!

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Bevallom, Ilyen problémával még soha nem találkoztam. Most megfogott. De talán ugyanez a megoldás. A csiklandás egy bizonyos intenzitású finom ingerre jelentkezik. Feltételezem, hogy szeretkezéskor, együttlét során nem csiklandós a párja, tehát megoldás lehet, ha határozottan megragadja a szerszámot.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 10:31:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: