• Alhasi fájdalom szex közben - Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szex közben nagyon fáj a köldököm körül, ezért nagyon ritkán van köztünk intim kapcsolat. 33 éves vagyok és elég nehezen jutok el az orgazmusig (többnyire csak orálisan) - ez fiatal korom óta van, de engem nem igazán érdekelt, csak a páromat.

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmus, alhas, fájdalom témában

        Az orgazmushoz a női nemi szerveknek az kell, hogy a csikló is ingerelve legyen. Amennyiben ez nincs ingerelve, akkor nem fog eljutni az orgazmusig.

        A másik, hogy a szex azért fáj szerintem Önnek, mert nem élvezi. Amennyiben élvezné és felizgulna a dologtól, akkor bizonyára nem fájna sehol. Én azt javaslom, hogy keressenek fel egy szexuálpszichológust, ha rövid időn belül nem sikerül meggyógyítani a szexuális életüket, mert sajnos ennek hiánya miatt bizony sok probléma lehet kettőjükkel. Szóval én mindenképpen javaslom, hogy valamit változtassanak.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-19 23:38:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: