• potenciazavarok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A munkám évek óta elég stresszes, így az elmúlt évek időszakában egyáltalán nem volt párkapcsolatom. Viszont most az új párkapcsolatomban jól megvagyunk a kedvesemmel, de van amikor nem úgy tudok teljesíteni , szó szerint hullámzó a szexuális étvágyam. Fiatal korom ellenére úgy érzem hogy a libidóm a béka segge alatt van. Jellemző rám hogy túl hamar elfáradok. Mit javasol megoldásként? Lehet hogy csak újra fel kell vennem a ritmust, vagy komolyabb bajom is lehet? Vagy esetleg táplálkozásban változtassak? Mi lehet a megoldás? Válaszát köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a libidó témában

        A stressz gyakran okoz hasonló problémát, a stresszmentes életmód és az egészséges táplálkozás is segít a libido visszatérésében. Amennyiben ezek után is vannak panaszok, javaslom az urológiai szakrendelés felkeresését.


        Kérdés: 2017. június 27., 16:58; Megválaszolva: 2017. június 28., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó