• Fájdalmas közösülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Párommal 3 hónapja élünk nemi életet és a mai napig fáj neki a közösülés, ha nem is fáj, akkor viszont kellemetlen. (Mindez mellett azért élvezni is tudja, csak kettős érzése van) Ő arra hivatkozik, hogy túl nagy a méretem (18/6) ilyennel ő még nem találkozott ezelőtt és arra gondolunk, hogy túl szűk lenne a hüvelye. Közösülés előtt és közben a kellő nedvességgel semmi gond, sőt.. az nagyon is megvan, ő azt mondja, hogy már az fáj neki, amikor a péniszem a hüvelynyílásába kerül, már azt vastagnak érzi és feszül neki, ezáltal teljesen mindegy, hogy milyen mélyen vagyok benne, ez mindig fáj neki. Ha teljesen behatolok, ameddig tudok, azt viszont nagyon élvezi, szereti, de olyankor is fáj neki. Mindketten érzünk valami kis kemény golyót egészen mélyen mélyen, de elképzelhető, hogy az semmi rendellenesség. A póz is teljesen mindegy, sőt ha valamilyen zárt lábas póz kerül szóba, ott megőrül. A párom egyébként 29 éves és még nem szült, viszont régebben volt neki egy Bartholin-cisztája, ami évekkel később, azaz most előjött ismét. Természetesen azt megértem, hogy így, hogy előjött neki fájdalmas lehet, nem is csináljuk a közösülést. De elképzelhető lehet, hogy az fáj neki mindig ott sunyiban, még akkor is amikor nincs úgymond ez a ciszta bedagadva? Létezik, olyan, hogy szűk hüvely? És erre nincs megoldás? Csak a beletörődés, hogy a kulcsom nem az ő kulcslyukába való? Valamint, elképzelhető az, hogy magában a közösülésben ő azt szereti, hogyha bent van a pénisz jó mélyen és nem mozog, csak tényleg igazán aprókat? Amint elkezdődne a rendes ki-be mozgás, az neki nem ad semmi különös pluszt, attól nem élvezi annyira, nem kap annyira nagy ingereket, mintha csak mélyen lennék és ennyi. Elképzelhető, hogy ez a méreteim miatt van? Hogy inkább ne is mozogjak, mert az csak kellemetlen? Vagy van egy ilyenfajta beállítottsága?, amivel szintúgy nem lehet mit kezdeni. Szomorú egy helyzet, mert nagyon szeretjük egymást és ez miatt borulhat a kapcsolatunk, mert ő, hiába élvezi is a szexet, attól még vannak kellemetlenségek. Várom válaszát tisztelettel! Köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a Fájdalmas közösülés témában

        Tisztelt Kérdezőm ! Kérem, legyen türelemmel és megértéssel partnere iránt. 3 hónap egy kapcsolat szempontjából nem nagy idő és most van az összehangolódás folyamata. Nehézségek lehetnek, de ezt beszéljék meg folyamatosan egymással. Addig is, a sexuális aktusnak hála Istennek nagyon sok formája létezik, ha a "zárt lábas " egyenlőre a legjobb, akkor éljenek vele és biztos lehet benne, hogy a hüvely előbb-utóbb alkalmazkodni fog az Ön által támasztott követelményeknek. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. május 06., 11:27; Megválaszolva: 2017. május 09., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó