• Miért nem akarom a szexet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! 19 éves nő vagyok, még szűz. Tudom, ez a mai világban elég meglepően hangzik, de azt hiszem, jó okaim vannak rá. Eddig egy, viszonylag komoly kapcsolatom volt, de ott sem történt meg a dolog. Petting és minden más egyéb volt, azt élveztem is, kivéve az ujjal történő behatolást. Talán azért is nem akartam tovább menni, mert tartottam tőle, hogy ha ezt sem élvezem, akkor az aktust sem fogom. Ennek már másfél éve. Azóta nem adódott férfi az életemben, de most úgy néz ki, egy komoly kapcsolat van kialakulóban és a partner sokkal tapasztaltabb (és idősebb is) nálam. Félek, hogy itt sem fogom akarni a szexet és hogy nem tudom majd megadni neki az olyan dolgokat, amikhez korábban hozzászokott (gondolok itt a tapasztalatlanságomra is). Hogyan segíthetnék a helyzetemen? Önkielégítést szoktam végezni, de csakis csikló ingerléssel, és úgy az orgazmust is elérem rendszeresen. Előre is nagyon köszönöm a segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szexualitás témában

        Kedves 19 éves lány! Én azt hiszem, a világon semmi gond sincs önnel. Az első alkalom alapján hosszútávú következtetéseket nem kell levonni, szinte mindig sokkal jobb utána a szex. Ne keressen magában hibát, hallgasson az érzékeire, ne bonyolítsa túl ezt agyban! Sok boldogságot!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 06., 12:02; Megválaszolva: 2011. december 07., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó