• Vagina külső fájdalma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! A barátnőm ebben a hónapban kezdett fogamzásgátlót szedni és azóta gumióvszer nélkül szexelünk. (Mindkettőnknek volt már korábban is (több) szexuális kapcsolata.) Azóta mióta gumi nélkül szeretkezünk az aktus után több napig fáj (csíp, szúr, éget) a vaginájának a "külső" része. Nem tudjuk mi lehet ez, külsőleg egyikünkön sem látszik semmiféle betegség jele, gyanakodtunk hüvelygombára is, de nem segített a "kezelése" (igaz én nem csináltam semmit, csak ő kezelte magát). Azt elképzelni sem tudom, hogy egy sztkban kit kereshetnék ezzel, -is- ezért fordulok Ön(ök)höz e kérdéssel. Válaszát, tanácsát előre is köszönöm! Tisztelettel,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Próbálkozzanak hosszabb előjátékkal, hogy megfelelő legyen a nedvesedés, illetve használjanak síkosítót, ha nincs javulás, általános nőgyógyászati szakrendeléshez forduljanak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 24., 00:35; Megválaszolva: 2011. november 28., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: