• Sexualitás hiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Úram! A kérdésem a következö lenne.Körülbelül 1 évvel ezelött kezdödött.Hogy egyátalán nem kivánom a sexet.Boldog párkapcsolatban élek,és van 2 gyermekem.És sajnos kezeltek enyhe depresszioval és kaptam rá gyogyszereket.És azt hittük hogy a depresszio végett van de sajnos nem.Mert már jó ideje semmilyen gyogyszert nem szedek.Mert már nem vagyok depresszios.És mégsem Kivánom a sexet.Még akkor sem amikor a párom meg tesz mindent hogy esetleg legyen valami.Nem tudom hogy mennyire játszik közben de sajnos az elmult két hónapban egészség ügyi gondjaim vannak.orvosról orvosra járok.És nem tudom hogy sajnos hova kellene ezzel a problémmámal fordulnom.Még az sem lehet hogy phiszihésen lenne ez a gond mert hál istennek minden rendben van a kapcsolatunkban.Ez a probléma a fiam születése után kezdödöt.Elöször kismértékben,ugye azt hittük hogy fáradt vagyok.És nem foglalkoztunk a témával. Már sajnos annyira elfajult,hogy ott járok hogy egyátalán nem kivánom.Akár mit csinálunk.Sajnos egyátalán nem nedvesedek stb...Válaszát elöre is köszönöm.

        Kovács Piroska válasza a szexualitás témában

        Kedvesem, Attól, hogy szeretik egymást és jó a kapcsolatuk, még számtalan rejtett ok húzódhat meg a nemi vágy csökkenése vagy hiánya mögött. Ennek kiderítésére és kezelésére szolgál a pszichoterápia. Hogy depressziója valóban elmúlt-e, kérem ellenőrizze lelki státuszát a honlapomon lévő tesztek segítségével.


        Kovács Piroska
        Pszichológus

         Kovács Piroska

        Kérdés: 2011. november 17., 07:15; Megválaszolva: 2011. november 20., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: