• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A menstuáció lejárta utáni 12.edik napon vagyok, nem tul sokat de együtt voltunk a baratommal, de nagyon vigyaztunk. Mennyi a valószinüsége, hogy terhes lettem?

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség, témában

        Kedves Kérdező! A petesejt kilökődése a menstruáció első napjától számított 14. napon történik meg. Ha ekkor, vagy az ezt megelőző és követő néhány napban együtt voltak védekezés nélkül, akkor kialakulhatott terhesség. Az előváladék is tartalmazhat spermiumokat, így a megszakított közösülés is végződhet rosszul. Legközelebb ne bízzák a szerencsére a dolgot, védekezzenek!


        Kérdés: 2011. november 09., 22:00; Megválaszolva: 2011. november 10., 00:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: