• Behatolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Olyan problémám lenne hogy én is illetve a barátnőm is 20-20 évesek vagyunk. Már elég rég óta együtt vagyunk, de akad egy "kis" gond a nemi életünkbe.. Tudni illik mind a 2-en szüzek vagyunk, és már nagyon vágyunk a szexre.. El is határoztunk már több hónapja hogy elveszítjük, mind 2-en fel vagyunk már rá készülve.. Hozzátenném több mint 2-3 hónapja próbálkozunk heti 2-3x rendszerességgel. Amikor eljutunk addig hogy "próbálkozunk" egyszerűen, nem lehet bele hatolni a barátnőmbe.. Ő eléggé fél ettől a dologtól, ezért "automatikusan" tol el magától amikor már próbálom befelé nyomni, de nem hinném hogy ez lenne a probléma.. Előjáték, minden van előtte, kellőképpen fel van izgulva.. Esetleg valami női probléma lehet a barátnőmnél? Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! A gát, ami megakadályozza a behatolást, valószínűleg pszichés, oka valószínűleg a tapasztalat hiánya és a félelem, ami görcsbe rándítja a hüvely izmait. Javaslom, hogy barátnője végezzen intim tornát, stresszoldó relaxációs gyakorlatokat, ha ezek nem segítenek, keressen fel szexuálpszichológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 06., 20:59; Megválaszolva: 2011. november 07., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó