• Lehet megint chorioretinitis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktoenő! A problémám a következő lenne; 2009-ben chorioretinitisszel diagnosztizáltak, megkaptam a kezelést és rendbe is jött a szemem. Ma reggel arra ébredtem, hogy egy gombostűfejnyi foltot látok,ugyanolyat, mint 2009-ben, csak ez kisebb. Ön szerint lehetséges megint a chorioretinitis? Hétfőn mindenképpen megyek orvoshoz. Köszönöm a válaszát Luci89

        Dr. Papp Júlia válasza a chorioretinitis témában

        Tisztelt kérdező! Nagyon örülök, hogy ilyen hamar tudott lépni a szemészeti vizsgálás ügyében, mert sajnos nagyon valószínű, hogy a korábbi chorioretinitises gyulladás fellángolásáról lehet szó.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. október 09., 08:46; Megválaszolva: 2011. október 10., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: