• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Olyan problémával állok önök elé ami lassan augusztus közepe óta érzékelhető, de még is csak most jutottam el odáig hogy komolyan aggódjak.Nos augusztus közepétől egyik napról a másikra arra lettem figyelmes h a látásom megromlott,kissé hangyás lett a kép,illetve azt az érzést keltette mint amikor egy személy erős alkohol fogyasztása alatt van.Tehát egy adott pontra nem tud tökéletesen koncentrálni.Komoly jelentőséget nem különítettem neki,hisz elég görbe nyaram volt..gondoltam kialszom magam egy párszor és helyre jön.Azonban ez most is tart (október 3.).Egy esetleges daganattól kezd gyomoridegem lenni egyre sűrűbben.Viszont fél éve voltam véradáson és nem volt probléma a véremmel.Mindenképp el kell hogy menjek az orvoshoz ha nem múlik, de szeretném megtudni hogy milyen betegségek jöhetnek szóba.Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Papp Júlia válasza a látászavar témában

        Tisztelt kérdező! Valóban első lépésben szemészeti műszeres szakvizsgálatot javasolnék, mert a homályos, "hangyás" kép, ha az mindkét szemen jelentkezik akkor legvalószínűbb a szemüveg igény jelentkezése. Ritkábban a fókuszálási,összenézetési problémák, melyek a szemizmon jelentkeznek egyéb gondot is jelezhetnek pl. vércukoringadozást, idegrendszeri eltérést, gyógyszer mellékhatásokat stb.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. október 03., 16:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: