• Szem elváltozása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR! Időnként a szemem külső, fehér részén tapasztalom, hogy mintha egy hártya lenne rajta ami hunyorgásnál összegyűrődik. Mi okozza ezt és kell e különösebben aggódnom?

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészeti panasz témában

        Tisztelt kérdező! A kötőhártya önmagában is össze tud "gyűrődni" hunyorításnál, de leggyakrabban valamilyen enyhe gyulladásos elváltozásban, minimáis vizenyő esetén szokott inkább gyűrődni. Ilyen pl. a hosszan fennálló enyhe allergiás kötőháryta gyulladás. stb. Érdemes lenne idővel megmutatni szemészeten, ahol a műszeres vizsgálattal ki lehetne zárni ezen okokat.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 14:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: