• ??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő! Azért fordulok Önhöz,mert az utóbbi időben már kétszer előfordult hogy egy pillanatra látáskiesésem volt.Mintha lekapcsolta volna valaki a lámpát majd hirtelen vissza,de persze fényes nappal.Nagyon megijedtem,nem tudom mi lehet ez,mivel egyéb tünetem nem volt.Nem éreztem úgy különösebben rosszul magam,így amikor ez először történt nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Azonban most már kezdek megijedni hogy mi lehet ez? Éjjelente gyakran elzsibbad a kezem, és napközben pedig a kislábújjam szokott zsibbadni, de különböző oldalakon azt olvastam hogy ez vitaminhiány.Egyébként 21 éves diáklány vagyok, kissé alacsony vérnyomással.Köszönöm szépen a válaszát!!!!

        Dr. Papp Júlia válasza a látáskiesés témában

        Tisztelt kérdező!A panaszok utalhatnak nagyon komoly keringési zavarra is például, ezért fontos a teljes kivizsgálás, az ok megkeresése. első lépésben szemészeti szakrendelést kellene felkeresni - szemfenék vizsgálat, esetleg látótér, érfestés. Ezt követően neurológiai kivizsgálás és belgyógyászati kivizsgálás lenne javasolt, szükség esetén a vérnyomás és a nyaki keringés ellenőrzése. (Esetleg addig is multivitamin készítmények szedése próbálható meg.)


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. szeptember 17., 08:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: