• Uv lámpa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 37 éves férfi vagyok. Hónapok óta üvegtesti homály problémám van. A kérdésem a következő: egy szobában dolgoztunk ahol egy UV-lámpa (nem tudtuk, hogy az) be volt kapcsolva és legalább 15-20 másodpercig néztük, mikor beszaladtak és kikapcsolták. Ronthat ez az eset az állapotomon? Tisztelettel:Kovács Imre

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészet témában

        Tisztelt kérdező! A leírásban szereplő időtartamig tartó expozíció lényegesen nem befolyásolja a problémát (főleg ennyire fiatal korban, amikor valószínűleg a szemlencse már elnyeli a káros sugarak jelentős részét).


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 14:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: