• Vérbő szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Véletlenül a kontaktlencséhez használatos fehérjeoldó folyadékkal tettem be a lencsét a szemembe, mely azonnal erős, maró hatást váltott ki. Rögtön eltávolítottam a lencsét, majd bő vízzel kimostam a szemem. Semmi más panaszom nincs, csak az, hogy vérbő a szemem, és talán egy nagyon picit könnyezik. Igaz, hogy ez a mai nap folyamán történt, de egy kissé meg vagyok ijedve, hogy elmúlik-e a vérbőség, és hogy kellene-e esetleg, valamilyen szemcseppet, kenőcsöt használnom rá? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Dóra

        Dr. Papp Júlia válasza a kontaktlencse témában

        Tisztelt kérdező! A könnyfilm helyreállásához időre van szüksége a szervezetnek - ezen műkönny használatával lehet segíteni. Érdemes esetleg néhány napig kivenni a lencsét, hogy pihenjen a szem.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. július 07., 19:30; Megválaszolva: 2011. július 08., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: