• Gyógyítható-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vele született Nystagmus-látóideg sérülés csőlátás,bal szem tejesen nem lát....van-e gyógymód a mai tudomány szerint jelenleg akár külföldi beavatkozás is

        Dr. Papp Júlia válasza a szembetegség témában

        Tisztelt kérdező! Még ennél is pontosabb leírásra, diagnózisokra, mindkét szem pontos állapotára lenne ahhoz szükség, hogy gyógymód terén ötlet merüljön fel. A jelentős, születés óta fennálló szerzett vagy örökletes szemészeti betegségekkel általában az Egyetemi Klinikák, mint centrumok tudnak a legmélyrehatóbban foglalkozni - itt a leginkább elérhető a legújabb tudományosan alátámasztott gyógymód általában.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. július 06., 17:39; Megválaszolva: 2011. július 08., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: