• Szemészeti vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kb két hete érdeklődtem, hogy belenéztem a hegesztésbe és azóta egy foltban eltérőnek látom a színeket. Voltam szemészeti vizsgálaton, volt szemfenék vizsgálat is és semmilyen szemészeti eltérést nem tapasztaltak. A folt azonban azóta is megvan, igazából nem tudom megmondani, hogy mennyire változott, mivel nap mint nap ugyanabban a közegben mozgok, ugyanazokat a tárgyakat látom, így nehéz megmondani, hogy van-e megnyugtató változás. Szeretnék érdeklődni, hogy Önnek mi a véleménye erről, lehetséges, hogy el fog múlni, csak nagyon lassan? Köszönettel: Krisztián

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészet témában

        Tisztelt kérdező! A regenerálódáshoz idő kell. Érdemes ilyenkor 2-3 naponta ugyanolyan körülmények között, ugyanolyan távolságból figyelve, egyszerű négyzetrácsos papíron berajzolni a foltot és így egyértelműen lehet a torzulást, a változást, a javulást figyelni. Ha néhány hét alatt nem szűnik meg teljesen akkor kontroll szemészeti vizsgálatot lehetne kérni.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. június 30., 00:40; Megválaszolva: 2011. július 04., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: