• Zöld hályog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        zöld hályog mellet lehet babám?nem hat ki rá mert szeretnénk csak ez a betegségem

        Dr. Papp Júlia válasza a zöldhályog, gyermekvállalás témában

        Tisztelt kérdező! Biztonságos antiglaucomás szemcseppre kell váltani, ki kell próbálni, hogy e mellett jó-e a szemnyomás. A cseppentés kivitelét is biztonságossá kell tenni és begyakorolni: külső zug, a könnypontra rányomva, hogy minél kevesebb folyjon le a garatra és szívódjon fel.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. június 22., 23:12; Megválaszolva: 2011. június 28., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: