• Ha bandzsítunk, úgy maradhat a szemünk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő / úr!Vannak olyan 3D-s filmek, amelyek két egymás mellett elhelyezett kép alkotja meg a 3D-s képet, egy szemüveg segítségével és egy 120 Hz-es monitorral, de bandzsítva nézve és fókuszálva ugyan azt az eredményt lehet elérni. Úgy jó például, ha 30 percenként 10-15 perces szünetet tartanánk a film nézése közben? Előre is köszönöm válaszát. Viszontlátásra.

        Dr. Veress Dóra válasza a kancsalság, filmnézés témában

        Kedves Kérdező! ÉN nem javaslom ezt a filmnézési módszert, mert ugyan enm fognak "úgy maradni", de nagyon megterheli a szemizmaikat a folyamatos kancsalítás. Kerítsenek megfelelő szemüvegeket és élvezzék a filmet a forgalmazó által javasolt módon!


        Kérdés: 2011. június 16., 22:25; Megválaszolva: 2011. június 17., 00:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: