• Látásjavító szemüvegek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Távolra elég homályosan látok és azt mondták hogy a szemüvegtöl még jobban roncsolódik a szemem,és vettem egy WELLIMPEX Szemtréner-t ugy is emlegetik hogy "látásjavító szemüveg", ha folyamatosan használom akkor javulhat töle a szemem?És azt is olvastam hogy csőlátást is okozhat ez igaz lenne? A választ előre is köszönöm!

        Dr. Papp Júlia válasza a szemüveg témában

        Tisztelt kérdező! A pontszerű hatás miatt a szemüveg dioptria értékét "helyettesítheti" a szemüveg. ugyanakkor véleményem szerint ettől nem javul a szeme, nem csökken a dioptria igény. Tapasztalatom szerint ettől szemüvegtől a viselést követően nem alakul ki csőlátás.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. június 13., 21:07; Megválaszolva: 2011. június 15., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: