• Neuromyelitis - Dr.Papp Júlia Doktornőnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Váltottunk több levelet, 1,5 hónapja ment el a látásom, folyamatban vannak a vizsgálatok. Tegnap kaptam eredményt, sajnos kimutatták a vérből az aquaporin ellenanyagot, azaz Devic szindrómám van minden bizonnyal. Pécsre megyek majd vizsgálatra. Írtam neurológusnak itt az oldalon és egy remek kezelőorvosom van aki mindent sürgősséggel intéz. Csak gondoltam visszajelzek Önnek is, hogy kiderült a betegségem. Természetesen el vagyok nagyon keseredve, nem tudom mi lesz a 11 hónapos kislányunkkal és hogy mi lesz a továbbiakban :( Üdvözlettel, egy aggódó anyuka

        Dr. Papp Júlia válasza a látóideggyulladás témában

        Nagyon köszönöm, hogy visszajelzett, nagyon mély nyomot hagyott bennem az Ön esete. Remélem a vizsgálatok során pozitív irányba fognak fordulni a dolgok.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. június 04., 07:41; Megválaszolva: 2011. június 08., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: