• Szemprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos!2010.12.08-án este megpattamt egy ér a szememben és már azóta voltam 5-ször szemorvosnál,góckutatáson vettem részt mindenhol jók voltak az eredmények/panoráma fog.röntgen,arcüreg röntgen,urológiai vizsgálat ,hasi ultrahang,mellkas röntgen,belgyógyászat,AST vérvizsgálat,teljes körű vérvizsgálat,fekateszt,/kivéve a fül-orr-gégén állapítottak meg torokváladékból gócot valamilyen bacit amit 30 szem maripen extra gyógyszerrel helyre is hoztak.A szeme azóta is véres de csak a jobb szem külső fele.5 féle szemcseppet kaptam de egyikkel sem múlik el a pirossága.A tobradex lett volna a legjobb de nem ajánlották a zöld ill.szürkehályog kialakulás veszélye miatt.Az orvos szerint a szememnek nincs semmi baja.Kérdezem én akkor hol lehet a baj,mit tegyek,hová menjek még? Mi lehet a bajom?Köszönöm türelmét!

        Dr. Papp Júlia válasza a Szem bevérzés témában

        Tisztelt kérdező! A teljes körű góckutatás során észlelt eltérést megfelelően kezelték, a szervezetet "góctalanították". Fontos tisztázni, hogy a szem külső felének véressége pusztán a tágabb erek vagy ismételt gyulladás következménye. Ha nincs gyulladás, akkor nem igényel gyulladáscsökkentő kezelést. Ha a "véresség" panaszokat okoz és zavaró érdemes kontroll szemészeti vizsgálatot kérni.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. május 27., 14:02; Megválaszolva: 2011. május 31., 05:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: