• Üvegtesit homály

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Dr érdeklődnék,hogy üvegtesti homályok eltüntetésére milyen eljárások vannak. Kb 10 éves koromban láttam őketelőször. mára már 34 éves vagyok de annyi lett,hogy teljesen tönkreteszi a mindenapi életemet. stereszelek és csak a sőtétbe megyek ki az utacára. hol tudok érdeklődni az üvegtestcsere műtét felől.. elnézést de a rendesneve nem jut ezsembe..

        Dr. Papp Júlia válasza a üvegtesti homály témában

        Tisztelt kérdező! Műszeres szemész szakorvosi vizsgálat szükséges az üvegtesti homály mértékének eldöntésére. Az eredménytől függően lehet mérlegelni a műtét (vitrectomia) lehetőségét, veszélyét, előnyeit.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. május 03., 20:41; Megválaszolva: 2011. május 04., 16:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: