• Véreres szem, már évek óta.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel doktor úr/doktornő! Már körülbelül 5-7 éve véreres mind a két szemem. A szemlencse melletti fehér rész, nem az egészet borítja be, de azért egy egészen látható részét. Nem viszked, nem fáj, nem ég csak egyszerűen piros. Ha sírok, illetve könnyezek a színe erősödik. Először amikor gyerekorvosnál voltam emiatt akkor szemcseppet ajánlottak de mint kiderült nem vált be. Egy hete szemészeten voltam, mivel távolra homályosan látok így kell a szemüveg. A Szemész is észrevette, a véreres szemeimet, és azt tanácsolta, hogy: burgonyát reszeljek le, tegyem gézbe majd tegyem rá a szemeimre. Megfogadtam a tanácsát, de nem vált be, ez a módszer sem. Az interneten keresgéltem a véreres, vérágas szemről és úgy tűnt hogy pár nap/hónap múlva el is múlik vagy egyszerűen meggyógyul. Nekem már 6 éve ilyen. Tanácstalan vagyok. Egyáltalán el fog múlni? Mit tanácsol? Nagyon Szépen Köszönöm Segítségét/Segítségüket!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a eres szem témában

        Kedves Kérdező! Sokszor előfordul, hogy nem gyulladás, hanem megerőltetés, rövidlátás miatt véreres. Ha fogod hordani a szemüveget, jó eséllyel javulni fog.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 17., 17:26; Megválaszolva: 2011. március 18., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: