• Szembetegség, szemérzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sokszor érzékeny a szemem, nem bírom a füstöt, egy kisebb helyiségben gyakorlatilag nem látok rendesen, annyira kikészül a szemem. Ég, fáj a szemem teljesen spontán. Sokszor magától könnyezik. Egyes napok végén pedig homályosan kezdek látni. Sosem volt bajom a szememmel, teljesen jó a látásom. A szemem alatt közvetlenül pedig először csak viszketett a bőr, majd hámlani kezdett, és nagyon ég. A szemorvos annyit mondott, hogy ki van száradva a szemem, kaptam műkönnyet. Ennyi. Ettől a tünetek még fennállnak. Nagyon köszönöm a tanácsát.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemészet témában

        Tisztelt kérdező! Sajnos a környezet káros hatásaival szemben valóban a műkönny készítmények jelenthetnek némi védelmet. Ha a külső tényezőket nem szüntetjük meg akkor csak ideiglenes védelmet jelenthet a készítmények alkalmazása. A hámló égő bőrre érdemes kipróbálni az újszülöttek fürdetőkrémjét, mely hidratál és illatanyag mentes.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 04., 11:33; Megválaszolva: 2011. március 08., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: