• Szem bevérzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kb. 8 éve gyakori szem bevérzésem van. Ez egy hétig szokott tartani általában. mire felszívódik.Voltam góc kutatáson: fül-orr, gégészet, fogászat, rheuma, bőrgyógyászat, nőgyógyászat, ideggyógyászat, és készült MRI felvétel is. Eredmény nincs! Talán tud még egyéb vizsgálatot is ajánlani nekem? Köszönettel Kedves Doktornő! Erre a levélre válaszolta a Rutascorbin kúrát. Kérdésem, hogy milyen gyakran? A bevérézést megelőzően, vagy csak akkor, ha már megtörtént a bevérzés? (Egyébként csak a szemem fehérje szokott véres lenni.) Köszönöm a válaszát és ki fogom próbálni! Üdvözlettel: Havas Csilla

        Dr. Papp Júlia válasza a szem, bevérzés témában

        Tisztelt kérdező! Érdemes a téli, viszonylag vitamin hiányos időszakokban folyamatosan 3x1 tabl. bevenni. Ez átlagos adagolás mely megerősíti a szakadékony, sérülékeny kapilláros falát. Ha bevérzés alakul ki akkor meg kell próbálni a 3x2 tabl. emelt adagolást kb. 1-2 hétig. Tavasz végétől pedig fokozatosan elhagyni, hisz ilyenkor már változatosabb a táplálkozás a vitamin bevitel is más. Ha ezek ellenére visszatér akkor néhány hetes 3x1-es kúrát megismételni. Jó egészséget kívánok!


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. február 22., 11:45; Megválaszolva: 2011. február 24., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: