• .....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! kb 1,5 éve van kettős látásom a létező összes vizsgálaton részt vettem mind negatív már megszoktam de jó lenne tudni miért van, mostanság kezdem érezni autóban vezetés közben de nagyon ritka hogy hirtelen elkezd zsibbadni a szám a tarkóm környéke a kezeim és a torkom is és ilyenkor meg kell állnom kiszállni és várni és ahogy jött úgy elmúlik ez mitől lehet ? előre is köszönöm! 2011-02-10 17:17:29 Üdv! Vérvétellel kezdtünk, pajzsmirigyre gyanakodva, ami negatív lett. Aztán Ideggyógyászaton kétszer, szemmozgások szabadok, kettős képet főként közelről jelez. Belső egyenes szemizom gyengeségét jelzi. Ezentúl Hess-függöny vizsgálat következett. V:1.0 6dptr, 1.0 6dptr. Ezután koponya MR, negatív. Gyerekkorban fellépő hypertóniávat diagnosztizáltak de mivel fiatal voltam nem tettek semmit csak EKG vizsgálaton vettem részt és haza engedtek mondván túl fiatal vagyok az gyógyszerekre sajnos még mindig szenvedek vele még úgy látszik mindig túl fiatal lehetek, bár már nem állandó a tünet. Remélem tudtam valamit segíeni előre is köszönöm! Üdv! 2011-02-20 17:43:31

        Dr. Papp Júlia válasza a kettős látás témában

        Tisztelt kérdező! Nagyon fontos lenne a vérnyomás kérdést pontosan tisztázni és beállítani. A vérnyomás változásra nagyon érzékenyek a szemmozgató idegi központok is. Ha teljesen rendezett keringés mellett is fennállnak a tünetek prizmás szemüveg, belső szemizom torna és végső esetben esetleg műtét jöhet szóba.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2011. február 21., 23:49; Megválaszolva: 2011. február 24., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: