• SZEMSZÁRAZSÁG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ! KB.3 ÉVE SZEMSZÁRAZSÁGOM VAN.ELMENTEM AZ SZTK-BA CSAK BELENÉZTEK A SZEMEMBE SEMMILYEN MÁS VIZSGÁLATOT NEM CSINÁLTAK,HOGY A KÖNNYEM LETT KEVESEBB VAGYA KÖNNY ÖSSZETÉTELE CSÖKKENT-E . MONDTA A DOKTORNŐ,HOGY SZÁRAZ A SZEMEM ÉS HASZNÁLJAK MŰKÖNNYET.MÁR MINDET KIPRÓBÁLTAM A FELÉRE ALLERGIÁS LETTEM A MÁSIK FELE NEM HASZNÁL SEMMIT. MÉG A SYSTANE AZ AMI VALAMIT HASZNÁL., DE FÉLEK,HOGY ELŐBB UTÓBB ARRA IS ALLERGIÁS LESZEK.FŐLEG A MONITOR ELŐTT ÉS TÉVÉZÉSKOR ÁLLANDÓAN KÖNNYEZIK A SZEMEM HIÁBA PISLOGOK SOKAT. MIT LEHET CSINÁLNI EZZEL, A MŰKÖNNYEN KÍVÜL? KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemszárazság témában

        Kedves Kérdező! Speciális immunológiai szakrendelésre kérjen beutalót, elképzelhető, hogy a könnymirigyek autoimmun gyulladása okozza a problémát, különösen ha szájszárazság is társul hozzá.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 20., 13:21; Megválaszolva: 2010. december 22., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: