• Az orvos hibázott?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nevelőapám szemét műtötték szürkrhályoggal ,nemsikerült a műtét mert a lencse rossz volt , azzonnal újabb műtét köv. A szeme azóta sem jött rendbe nem lát vala szaruhártya átült .-re vár. Most 11.17-én a másik szemét műtötték szintén szürkrhályoggal. Jól sikerült látott vele de a kontrollnál találtak valamit rajta és újabb kicsi műtét. Rá egy napra semmitsem látott azzal a szemével sem. Gyorsan be a korházba , onnan azonnal Debrecen Szem Klinika. Egy baktérium fertőzte meg a szemét , 4 napja infúzión van , nem lát egyik szemével sem!Most a debreceni korházba azt mondják jó kezekben van.Először mind a kétszer ua. a doktornő műtötte Ő hibázott.??? Egy aktív dolgozórol van szó. Tanácstalanok vagyunk, mi lesz vele??

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a szemészet témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által leírt információk sajnos nem elegendőek ahhoz, hogy egyértelmű választ lehessen adni az Ön által feltett kérdésekre, mert egy-egy műtétnél olyan sok nem várt, de hárítható folyamat adódhat, amit akkor lehet csak szakértő szemmel értékelni, ha pontos adatok állnak az értékelő rendelkezésére. Fontos pl. tudni, hogy mi történt a műtét kapcsán, milyen műtét volt, mi volt a "rossz" a lencsében stb. A nevelőapukája egész biztosan kapott zárójelenést, azt mindenképpen érdemes megmutatni az őt most kezelő orvosnak és érdemes személyesen érdeklődni tőle, hogy várható-e javulás a látásában. Úgy itélkezni bárki felett is, hogy nincs megfelelő információ és nem áll rendelkezésére a magyarázat lehetősége, felelőtlenség lenne. Kérem mindenképpen keressék meg a mostani és a korábbi orvosát is, és tegyék fel szemtől szemben ezeket a kérdéseket.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. december 03., 10:43; Megválaszolva: 2010. december 17., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: