• Látás romlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tsztelt Doktor Nő /, Doktor Úr! Férjem mind két szemét műtötték 2 éve szürkehályogal. Tavaly leszakadt mind két retinája.Ismét megmütötték.Elfogadhato volt a látása, de most már nagyon homályosan lát. A kiírt szemüveg sem jó.pedig 2hónapja kapta

        Dr. Papp Júlia válasza a látásromlás témában

        Tisztelt kérdező! A látásromlás, homályos látás okát az Ön férje esetében - mivel nagyon nagy betegségeken, műtéteken esett át - pusztán a leírásra támaszkodva, műszeres vizsgálat nélkül nem lehet megállapítani. Érdemes lenne kontroll szemészeti vizsgálatot kérni (esetleg ott ahol az említett műtéteket végezték), és kideríteni a panaszok hátterét (pl. másodlagos szürkehályog? ideghártya elváltozás? műlencse elmozdulása?)


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2010. október 30., 16:21; Megválaszolva: 2010. november 03., 06:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: