• Piros folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő.Szeretném megkérdezni mi lehet a kislányom szemével.A bal szemén van egy piros bevérzés ami lassan nől.Volt alergiával kezelve,kapot antibiotikumos szemcsepet legutóbb le lett fényképezve a Pécsi 400ágyas klinikán .Néha halványodik vizre erősődik a szine.Kérem adjon tanácsot mit tegyünk mi lehet ez?

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészet témában

        Tisztelt kérdező! Sajnos műszeres vizsgálat nélkül csak a leírásra támaszkodva a válasz nagyon nehéz. A piros folt lehet gyulladásos eredetű, vérzéses jellegű, tágult ér stb. A kezelés hatására javult a panasza, vagy legalább stabilizálódott. Egyéb kísérő tünet észlelhető-e? Ha tartósan fennállnak a panaszok - sőt ahogy írta a piros folt mérete még fokozódik is - érdemes kontroll szemészeti vizsgálatot kérni.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia

        Kérdés: 2010. szeptember 24., 21:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 28., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó