• Szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ ür! Szeretném meg kérdezni,hogy van-e valami jelentösége annak,hogy a férjem aki 71 éves sokat panaszkodik,hogy az orra melett lévöszem sarka nagyon viszked! Van-e,ehez köze valami betegséghez!{Cukor...?},vagyvalami gyuladás! Valojába egészségesnek mondhato!Sok fiatal irigyli is érte! de már anyiszor meg jegyezte, hogy majd kikaparja a szemét mert ,anyira viszked! van -e félni valom és okom az akodalomra! A Baba látásrol nagyon szépen köszönöm azérdekes válaszát. Már 1honapos a kisbaba és kiséri az anyukája ujját!Tisztelt Üdvözlettel! N. Gézáné.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szem témában

        Kedves Asszonyom! A viszketés hátterében allergia, a szem szárazsága, fertőzés okozta gyulladás is állhat. Egy szemészeti vizsgálat javasolt lenne, mert már azzal a diagnózis felé lehet jutni, ha az orvos alaposan kikérdezi a kórtörténetet. A baba látásával kapcsolatban nagyon szívesen válaszoltam a kérdésére, ha bármivel kapcsolatban szeretne kérdést feltenni, szívesen válaszolunk, de cikkeink között is sok érdekes információt talál, böngésszen gyakran!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 20:28; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: