• Zöldes szaruhártya/2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Papp Júlia doktonő! Köszönöm gyors válaszát! Nem akarom további kérdésekkel terhelni, de a kérdésére válaszolnék. Sajnos előző üzenetmhez nem lehet hozzászólni, csak ha újat küldök. Belbetegségről nem tudok, kolerszerinszintet nem mértek még (25 éves vagyok csak), viszont a szem "zöldülése", illetve annak észrevételével egyidőben magas vérnyomásom is volt/van, amit okozhatot magas koleszterinszint is tudtommal. Sárgás felrakodást csak annyiban látok, hogy a szem sárgás-barnás-zöld színű, illetve van ahol "sárgább-barnább", ha ez lehet az. Astigmiaval kapcsolatban annyit még, hogy szemgüveget már rég hordok, ezt cseréltük le, viszont az emlitett szem lencséje maradt a régi (másik cserélödött), így a két szem közötti nagy különbség megmarad. Köszönettel és tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a szaruhártya elváltozása témában

        Tisztelt kérdez?!

        Amint írtam, megnyugtató és elegend? 2 hónap múlva ellen?rízni, pontosabban újra kizárni a zöld hályogot.
        A szemüveget Ön is össze tudja vetni a korábbi lencsével, melyiket érzi jobbnak. Amint írta jelent?s dioptria különbség van a két szeme között, emiatt valószín?leg kompromisszumot kellett a dioptria érték tekintetében kötni.

        Tisztelettel: Dr .Papp Júlia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-24 23:05:40; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: