• Foltok a szemben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DOKTORNŐ!

        18 ÉVES KOROM ÓTA FEKETE FOLTOK ÚSZKÁLNAK SZEMEMBEN. (ÜVEGTESTBEN) sZERETNÉM KÉRDEZNI, EL LEHET EZEKET TŰNTETNI? vAN ESETLEG VALAMI ÚJ KEZELÉSI mÓD? KÖSZÖNÖM

        WEBBeteg szakértő válasza a szemfoltok témában

        Tisztelt kérdező!


        Az Ön által említett probléma - az üvegtesti foltok - különböző életkorokban ugyan, de szinte mindenkit érint. Sajnos a természetes öregedés része. Sok próbálkozás van a folyamat lassítására, de igazában egyik hatása sem bizonyított. Speciális vitamin és nyomelem készítmények, bő folyadékbevitel javasolt.
        Ritkán felvetődik az üvegtest műtéte, de a beavatkozás nagyon rizikós és sajnos a homályok is visszatérhetnek.

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 15:06:32; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: