• Szemfájdalom, pirosság, dagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor,régota fáj a jobb szemem,a szemfehérje egy kis része,ami majdnem átmegy a szemlencsére,az a rész jobban fáj.legelőször be is volt vörösödvel a szemem,ami 1-ével ezelött történt.most már nem igazán vörös,csak fáj.a fájdalom változo.reggelente a szemem,az ami fáj,be szokott dagadni egy kicsit.szeretném megkérdezni,lehet ez fogászati goctol,,,,vagy valami más lehet.mert volt régebben fogászati gocom,de az már meg lett mütvel,.szeretném megtudni,milyen szembetegségem van,a tünetek alapján.,köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a szem témában

        Tisztelt kérdező!


        Visszatérő, régóta fennálló fájdalom hátterében valóban állhat szemgyulladás - melynek kiváltó oka leggyakrabban a szervezetben megbújó góc (fogászati vagy fül-orr-gégészeti,stb.). Előfordulhat az is, hogy a gyulladás nem jár jelentős szemvörösödéssel. Érdemes lenne szemészeti vizsgálaton részt venni, mert a műszeres vizsgálattal a fájdalom okát, a gyulladás jeleit fel lehet fedezni és ha szükséges elindulhat a góckutatás is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész



        Kérdés: 2009-06-08 17:04:46; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: