• Szemszárazság - párakamra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr.Papp Júlia !

        Olyan kéréssel fordulok Önhöz, amiben nem találok megoldást - hónapok óta.

        Van egy sulyos koponyasérült lányom, aki kómában van, ezáltal hónapok óta szemszárazsággal küszködünk.. vannak különböző cseppek, mükönny.. ezzel valamelyes enyhült, de nem egészen. 

        Keresem a lehetőségét annak, hogy honnan és hogyan tudnám beszerezni az Eye-fix párakamrát (Unomedical). Kérésemmel fordultam háziorvoshoz, gyógyszerészhez, de még szemészhez is.. sajnos nem tudnak segiteni, nem tudják ők sem honnan lehet beszerezni.Kerestem az interneten is sajnos hasonló eredménnyel.

         Ezért fordultam Önhöz, hátha tudna ennek a beszerzésében segiteni... nagy szükségünk lenne rá... éjszakára ezzel szeretném szüntetni a szárazságot.

        Nem szükséges, hogy térités ellenében kapjam.. megvásárolnám már készpénzést is... ha tudnám hogy honnan !

        Kérésem megértését kérve, remélem sikerül megoldást találni problémánkra.

        Köszönettel

        Marika

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a párakamra témában

        Tisztelt kérdező!


        Az Ön által felvetett probléma sajnos viszonylag gyakori. A pislogás hiánya miatti szaruhártya kiszáradás nagyon veszélyes. Súlyosabb szemészeti betegségek alakulhatnak ki a talaján.
        Az említett Eye-fix párakamrát nagyon nehéz beszerezni, mi is csak ritkán tudunk beszerezni. Kényszermegoldásként a szemműtéteknél használatos lukacsos műanyag kagylót vontuk be folpackkal és rögzítettük tapasszal. Akinél megoldható - bírta a bőre - úszószemüveget használtunk.
        Remélem valamit segítettem, de megpróbálok még utána nézni a beszerzés kérdésének.

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 09:26:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: