• Látásromlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Kérdésem az lenne hogy lehet e a roaccutannak az a mellékhatása hogy ugy érzem romlott a szemem?főleg este az utcán alig látom a kiirásokat..elég aggasztó..amugy is szemüveges vagyok szeptemberben csináltattam uj szemüveget illetve kontaklencsét.Voltam kb egy hónapja szemorvosnál akkor még nem volt ez a panasz és szemüvegben végig tudtam olvasni a táblát bár mondom főleg sötétben érzékelem ezt problémát jobban..fura és aggasztó:(Egyébként még 3 hónap van a kura végéig.Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a látásromlás témában

        Tisztelt kérdező!

        A gyógyszer mellékhatásai között valóban szerepel a homályos látás, a rosszabb világításnál a gyengébb látás, színérzékelés megváltozása. A homályos látás ingadozhat is - erre vezetés vagy magasban való munkavégzés során kell különösen figyelni. A szemszáradás, amit a gyógyszer okozhat szintén rontja a látást.Szerencsére a kezelés befejezte után a gyógyszer okozta tünetek általában rendeződnek.
        Kontroll szemészeti vizsgálat lenne javasolt.

        Tisztelettel:

         Dr. Papp Júlia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 22:01:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: