• Szemhéjgyulladás2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Papp Julia!Köszönöm szépen gyors válaszát.A roaccutant sajnos még kb 4 hónapig kell szedjem ha azt szeretném hogy végleg megoldódjanak a bőrgondjaim de addig jó lenne valahogy "kordában" tartani a szemem hogy ne legyen rosszabb mint a jelen állapot.Köszönöm szépen a tanácsokat.Irta hogy a kihullott szempillák visszanőnek a kura után csak viszonylag lassan.Ezen mit ért körülbelül?pár hónap?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéjgyulladás témában

        Tisztelt kérdező!

        Nagyon nagy az egyéni különbség a szempilla visszanövésben.....2-3 hónaptól akár 6 hó (vagy még esetleg több) is lehet. (Régebben a műtétek előtt levágták a szemillákat, akkor 5-6 hét volt a visszanövés, de ott más volt a helyzet.)

        Tisztelettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-08 13:53:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: