• Szintévesztés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr. Úr/Nő Én arrol szeretnék információt kérni hogy:voltam a háziorvosomnál mert kocsira le szeretném rakni a jogsit és mindenfélét megvizsgáltak!Köztük azt is h szintévesztű-e vagyok!És az vagyok ezt eddig is tudtam és elküldtek szemészetre!Azt sztném megkérdezni h mennyire kell szintévesztőnek lenni h ne kaphassak jogosítványt??? Egy aggódó diák!

        WEBBeteg szakértő válasza a színtévesztés témában

        Tisztelt kérdező!

        Nagyon fontos, hogy hivatásos vagy úgynevezett "úrvezetői" engedélyt akar megszerezni. Ha sima "úrvezetőit" akkor a színtévesztés elfogadható. A színtévesztés műszeres vizsgálatára lehet még szükség (anomaloscopia), mely pontosan meghatározza a tévesztés mértékét. A továbbtanulásnál lehet még gond esetleg, azt alaposan körbe kell járni.

        Tisztelettel:

        Dr. Papp Júlia szemész

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 09:17:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: