• dr. Papp Júlia részére

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm gyors és részletes válaszát, valóban gyulladásról lehet szó. Mit ajánl a kezelésére? Segítségét köszönöm, Gyurcsányi Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladt szem témában

        Tisztelt Gyurcsányi Eszter!


        Nehéz "látatlanban" kezelést javasolni. Ha nem allergiás rá, recept nélkül kapható szemészeti antibiotikum tartalmú kenõcs, amely nagyon jól hámosít. (Septosyl kenõcs kipróbálását javasolnám esténként 1x néhány napig.) Ha nem javul, nem változik akkor fel kellene a szemészetet keresni.


        Tisztelettel: dr Papp Júlia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-10 12:15:14; Megválaszolva: 2011. július 28., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: