• Szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr,Úr,vagy Dr nő! szeretném kérdezni szemem minden reggel piros vérerezett,sőt napközben is,ég viszket,homályosan látok néha.Kaptam műkönnyet,visinje cseppet is használok de nem változik.Lehet Belsőszervi bajra tünete?lépemben vérömleméyn volt eltávolították,immunom most vizsgálják,Sok beteségem volt,és nagyon idegesít,meg kellemetlen olyan a szemem mint az "alkoholistáknak"láttam már ilyent.köszönöm válaszát!!

        WEBBeteg szakértő válasza a bevérzett szem témában

        Kedves kérdező!

        Ha jól értem a kérdésből már járt szemészeten és ott ajánlották a műkönnyet? Lehet gélre váltani mert az jobban védi, a Visine cseppek közül is csak a száraz szemre valót szabad használni, mert a többi hosszabb távon szárítja a szemet.
        Ha még nem járt szemészeten érdemes átgondolni nincs-e szemüvegre szüksége, nem használ esetleg olyan kozmetikumot amire érzékeny lehet. A szemnyomást is érdemes lenne ellenőrizni. Amint írta immunológiai kivizsgálás is folyamatban van, fontos lenne utána nézni nem okozhatja-e valamelyik gyógyszer a panaszokat.
        Sajnos sok immunológiai betegséget kísérhetnek enyhébb vagy erősebb szemészeti panaszok - ilyen esetben gyulladás csökkentőre lehet szükség.
         
        Tisztelettel:  Dr .Papp Júlia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-10 16:18:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: