• Diéta, fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Szombaton műtöttek végbéltáji tályoggal. Spinális érzéstelenítést alkalmaztak. Sikerült a műtét tegnap hazaengedtek, itthon kezelem magam. Az egyik problémám az lenne hogy a műtét másnapjától szinte állandóan fáj a fejem főleg a szemem és a halántékom környékén. Azt mondták hogy ez lehet mellékhatás de meddig? Nagyon zavaró. A másik hogy a kórházban salakmentes ételeket kaptam enni de nem tudom mi tartozik ide. Tudna segíteni? Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Pihenjen sokat és fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Az étkezésekben legyen sok folyadék és kevesebb szilárd étel. Ne fogyasszon fűszeres és zsíros ételeket. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 18., 12:33; Megválaszolva: 2011. október 18., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó