• Hasi sérv műtét urosztómásnak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Húgycsődaganat miattti nagy műtét után egy évvel hasi sérvműtűt, ami 1 év múlva kiújult, jelenleg felnőtt fej nagyságú, az urosztóma alatt..Most előjegyzett műtét okt.24-re. Mennyire kockázatos és mik a további kilátások.emelés, stb sürgős!,félek a műtéttől

        Dr. Boros Miklós válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Az ureterostoma működését akadályozhatja, ha nem kerül műtéti megoldásra a sérv. Mindenképpen indokolt a műtét, esetleg háló behelyezése a hasfal erősítése miatt. A műtét technikailag nehezebb, mint egy hasfali sérvműtét, de gyakorlott kezekben nem lesz gond. A további kilátásokról ennyi információ alapján és vizsgálat nélkül nem lehet nyilatkozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: