• vakbélműtét utáni koplalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        15 éves nagyfiamat kedden este 9-kor műtötték vakbéllel. Azt mondták, időben érkeztünk. A fiam már vasárnap este óta hányt, és hasmenése volt, minden kijött belőle. Azóta semmit nem evett. Csak akkor kaphat enni, ha van széklete. Kérdezem én, miből legyen neki, infúzióból? Máshol is ez a bevett szokás? A kötést holnap, azaz péntek reggel, fogják kicserélni. Nem késői ez egy kicsit? Köszönöm a választ.

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem hányt és nincs hányingere nyugodtan ehet, persze diétásan. A kötéscserének semmiértelme, ha nincs rajta átütés. Pár napig infúzión keresztül lehet táplálni, aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 21:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: