• Hogyan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        volna egy kerdesem. az egyik baratomat koldok servel mutotek, kb 3 hete es most infarktust kapot nem halt meg. kerdesem az ,hogy lehet valami koze a 2-tonek egymashoz??? valaszat koszonom. tisztelettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A két beteg egymástól független. A műtéti stressz egy rizikófaktora lehet a szívinfarktusnak, de egyéb hajlamosító okok is szükségesek a kialakulásához. A pontos véleményalkotáshoz sokkal több információ szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 19:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: