• Végleges stómám van végbél rák műtét miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktonő/Úr! Kérdésem a címhez kapcsolódva,hogy a vendégnyíláson ki jöhet e bél kb 5-7 cm -re. Káros e ez?Vagy netalán természetes?Részemről elég kényelmetlen folyton visszamaszírozni.Válaszát előre is köszönve maradok tisztelettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a stoma témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban kijöhet a végbél az anusnyíláson át. Egy vizsgálat mindenképpen indokolt, hogy van-e teendő. Keresse fel az operáló sebészetet. Sajnos a legtöbb esetben nem lehet rajta segíteni, de a vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 12:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: