• Hasfali sérvműtét utáni injekciózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már elküldtem de még nem kaptam választ. Tisztelet Doktor Ur/Nő 4 napja hasfali mütéten estem át. Jelenleg itthon lábadozom , természetesen viselem a sérvkötöt. Még 10 napig Fragmin 7.500 injekciót kell beadnom magamnak. Ugy emlékszem azt mondták a hasba most nem lehet beadni,de a combomba nem merem mert egy évvel ezelőtt egy mütét után comba adtam és két hét után nem tudtam lábraállni Semmiből nem derült ki miért. De mikor abbamaradt az injekciózás azonnal megszünt a fájdalom. Cukorbeteg vagyok egyszer szurom magam este inzulinnal, az is a hasba adom. Kérdésem: akkor most hova lehet adni. annak aki karba nem tudja mert azt egyedül nemj lehet. Esetleg oldalra? Válaszukat köszönöm Üdvözlettel

        Dr. Boros Miklós válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Bárhol beadhatja a subcutan adandó véralvadásgátlót. A hasfal és a comb azért javasolt, mert ott vastagabb a bőr alatti kötőszövet, de máshova is adhatja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 16:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: