• Lehet e műteni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! Szeptember 20 -lesz egy derék műtétem és az a problémám , 12-én meg kellet volna jönni e a menszeszemnek de nem jött szerintem idegesség véget és attól félek hogy a műtétre lesz meg!!!meg szeretném kérdezni ha véletlenül akkor jönne meg attól meg műtenek?? Elöre is köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a műtét, menstruáció témában

        Általában a menstruáció nem képezi akadályát a műtéteknek. Van azonban néhány beavatkozás, illetve műtéti technika, amit nem szerencsés a havi vérzés idején elvégezni. Pontos válaszért kérdezze meg kezelőorvosát, mert Ő tudja, hogy milyen beavatkozást tervez, milyen módszerrel és ehhez, hogy viszonyul a menstruáció megléte.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 16:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: