• Köldöksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr Szeretném megkérdezni, hogy a köldöksérv műtétnél mennyi ideig kell kórházban maradni?Nekem kb. 5 cm-es köldöksérvem van, ami mostanában bepirosodik, váladékozik. Ez miért lehet? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a köldöksérv témában

        A köldöksérv témaköre a hasi sebészetre tartozik. Pontos válaszért őket kérdezze. Általánosságban elmondható, hogy köldöksérvműtét után sebgyógyulástól függően 3-6 nap után szokták a betegeket hazaengedni, a pirosság és váladékozás feltehetőleg gyulladástól van.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 13:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: